BUCURESTI - 13 februarie 2007

Comunicat tip General in Industrie

ASPAPLAST, in colaborare cu CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE Bucuresti si ECO-ROM AMBALAJE SA, are placerea de a va invita sa participati la Conferinta:
“Colectarea ambalajelor din mase plastice, tehnologii si instalatii pentru reciclare, tehnologii si domenii de utilizare a materiilor prime rezultate din reciclare”
Informari privind legislatia romana si legislatia U.E. in domeniul colectarii ambalajelor din mase plastice.
Conferinta va avea loc in data de 22.02.2007 la sediul C.C.I.B. Club 9 din B-dul Octavian Goga nr.8, intrarea tronson IV, et.9.

Conferinta se bucura de participarea expertului in domeniu din partea ASSOCOMAPLAST – Italia – Dr.CLAUDIO CELATA, precum si a unor personalitati importante din ministerele de resort din Romania.

PROGRAMUL CONFERINTEI

0900 – 0915Inscriere participanti

0915 – 0940 Aspecte privind colectarea si reciclarea deseurilor de mase plastice in Romania;
Prezinta: D-na Manuela Cazana – Ministerul Economiei si Comertului - Directia Reciclare Materiale;
0940 – 1015 Implementarea Directivei 04/12/EC referitoare la ambalaje si deseuri de ambalaje in Romania. PrezintaDl. Sorin Popescu, Director Executiv Eco-Rom Ambalaje SA

1015 – 1115 Experienta si legislatia in Uniunea Europeana privind colectarea ambalajelor din mase plastice, tehnologii si instalatii privind reciclarea precum si domenii de utilizare a materiilor prime rezultate din reciclarea acestor ambalaje – Partea I.
Prezinta: Dr.Claudio Celatta – ASSOCOMAPLAST Italia

1115 – 1130 Pauza cafea

1130 – 1230 Expunere ASSOCOMAPLAST Italia – Partea a II-a.
Prezinta: Dr.Claudio Celatta – ASSOCOMAPLAST Italia

1230 – 1300Intrebari, Conferinta de presa,
Cocktail oferit de ASPAPLAST Romania

Taxa de participare:
50 RON – pentru membrii ASPAPLAST
85 RON – pentru firme nemembre ASPAPLAST

Plata se face in contul RO 51 RNCB 0077050243010001 BCR Sector 6 pana la data de 19.02.2007.

Tinand cont de interesul pentru aceasta manifestare si de numarul limitat de locuri, va rugam sa va exprimati dorinta de participare pana cel tarziu - vineri – 16.02.2007, la telefon 4137681(dl.Mircea Ruta, dna. Maricica Ghilt))sau e-mail office@aspaplast.ro.

Asteptam participarea Dumneavoastra.

Despre ASPAPLAST - Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice din Romania

- ASPAPLAST – Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice din Romania are 55 membri, companii private care prelucreaza peste 65% din materialele plastice din Romania, cu o cifra totala de afaceri de aproximativ 100 milioane Euro
- ASPAPLAST este unica asociatie din aceasta industrie, la care poate adera orice firma din tara care isi desfasoara activitatea in domeniul maselor plastice
- Asociatia reprezinta interesele profesionale ale prelucratorilor de mase plastice, actionand totodata ca o interfata pentru membri sai, urmareste dezvoltarea productiei si furnizeaza membrilor sai date statistice actualizate din domeniu
- ASPAPLAST – este membru asociat al EuPC (Confederatia Europeana a Prelucratorilor de Mase Plastice) si membru PlasticsEurope-Mediterranean Cluster. Este de asemenea membru afiliat Fepachim (Federatia Patronala din Industria Chimica si Petrochimica), membru CCIB, ADER si UGIR-1903. Din anul 2003 este membru permanent al CCIR.

ASPAPLAST-Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice
Bd-ul 1 Mai 51-55, sector 6, 061629, Bucuresti, Romania
Tel: +4021-413 76 81, +4021-413 07 45; Fax : +4021-413 14 29
E-mail : office@aspaplast.ro ; www.aspaplast.ro