Aspirational Group

Definitie Aspirational Group

O subcategorie a grupului de referinta, formata din indivizi (pe care nu ii cunosti neaparat personal) cu care o presoana doreste sa fie asociata. Vezi Contactual Reference Group (grup contractual de referinta) Dissociative Reference Group (grup disociativ de referinta) Membership Group (grup de membri) Reference Groups (grup de referinta).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Aspirational Group? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Aspirational Group.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Aspirational Group. Definitiile termenilor despre Aspirational Group cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Aspirational Group, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Aspirational Group.