Asset-Based Marketing

Definitie Asset-Based Marketing

O abordare de marketing care foloseste pentru dezvoltare cunostintele si abilitatile pe care o companie le detine deja si care reprezinta o baza a cresterii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asset-Based Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asset-Based Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asset-Based Marketing. Definitiile termenilor despre Asset-Based Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asset-Based Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asset-Based Marketing.