Assumptive Close

Definitie Assumptive Close

O tehnica de incheiere in care agentul de vanzari pur si simplu presupune ca persoana care cumpara a fost de acord sa cumpere produsul, si incepe procedurile de efectuare a tranzactiei: noteaza comanda, impacheteaza marfa etc. Vezi Close (Inchidere).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Assumptive Close? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Assumptive Close.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Assumptive Close. Definitiile termenilor despre Assumptive Close cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Assumptive Close, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Assumptive Close.