At-Home TV Shopping

Definitie At-Home TV Shopping

Procedura de vanzare care nu implica magazinul, ci produsele sunt aratate la televizor si sunt prezentate intr-un mod plin de entuziasm de catre o persoana pentru a stimula cumpararea cu ajutorul telefonului si a cardului de credtit. Vezi Non-Store Retailing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru At-Home TV Shopping? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul At-Home TV Shopping.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la At-Home TV Shopping. Definitiile termenilor despre At-Home TV Shopping cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la At-Home TV Shopping, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la At-Home TV Shopping.