Aristocratii vin in Cluj-Napoca, Satu Mare, Baia Mare si Carei

Cluj - Napoca - 9 martie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Trupa de stand-up comedy Aristocratii pleaca in turneu. Pentru prima parte a turneului, comediantii, recunoscuti deja ca fiind unii dintre cei mai apreciati din domeniu, vor sustine spectacole in Cluj-Napoca, Satu Mare, Baia Mare si Carei intre 10 martie si 13 martie.

Trupa are in componenta trei comedianti cu trei stiluri diferite: Toma, Sergiu si Radu. Dar cu un scop comun: sa amuze publicul in maniera personala.

Spectacolele vor avea loc dupa cum urmeaza:
- Cluj-Napoca in My Way Club, miercuri, 10 martie, ora 21. Rezervari la tel. 0731.339.258
- Satu Mare in The Score, joi, 11 martie, ora 21. Rezervari la tel. 0749.638.372
- Baia Mare in Club Gold Time, vineri, 12 martie, ora 21. Rezervari la tel. 0752.998.449
- Carei in Fashion & Caffe, sambata, 13 martie, ora 21. Rezervari la tel. 0768.109.754

Bilete se gasesc la intrare si costa 15 lei.

Stand-up comedy-ul este un gen de manifestare destul de nou in Romania, in care un om care face comedie intr-o maniera informala (si fara a spune bancuri), vorbeste cu publicul in absenta celui de-al \'patrulea perete\' teatral. In mod normal aceasta se face de catre un comediant, cu un microfon. Se practica in cluburi, sali de teatru sau locatii alternative – aproape oriunde exista un public doritor si deschis la comedie. Comicul reda o serie de povesti amuzante intr-un ritm rapid, glume scurte (numite bit-uri) si one-liners (glume care au si pregatirea, si poanta in interiorul aceleiasi fraze). Toate acestea constituind rutina sau act-ul.

Stand-up-ul este manifestarea in care conventiile sociale sunt puse sub lumina reflectoarelor.
Atentie! Spectacolul contine material explicit.

Pentru ce-a de-a doua parte a turneului Aristocratii pregatesc spectacole in Constanta, Pitesti, Bistrita, Targu Mures, Timisoara, Resita si Arad.

Despre ATKINSON MEDIA SRL

Biletele sunt in numar limitat. Rezervari se pot face la respectivele numere de telefon.
Reprezentatiile din turneu sunt organizate de Eventura.
Sergiu
sergiu@cevamarunt.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/atkinson-media-srl/aristocratii-vin-in-cluj-napoca-satu-mare-baia-mare-si-carei