Parteneri Europeni

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

ANUNT/ COMUNICAT de PRESĂ

BUCURESTI - 3 decembrie 2013

Comunicat tip General in IT&C

Lansarea activitatilor proiectului HOT-SPOT.RO – Sistem public de informare si diseminare a informatiei catre utilizatori prin mijloace wi-fi securizate - V3

ATLAS DATA SRL, cu sediul social in Bucuresti, Aleea Socului 2, bl. B12, ap.92, sector 2, deruleaza incepand cu data de 4 noiembrie 2013 proiectul “HOT-SPOT.RO – Sistem public de informare si diseminare a informatiei catre utilizatori prin mijloace wi-fi securizate - V3” co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Educatiei Nationale in calitate de Organism Intermediar (OI), in numele si pentru Ministerul Economiei in calitate de Autoritate de Management (AM) pentru Programul Operaţional Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”(POS CCE).

Valoarea totala a proiectului este de 4.008.357,71 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 3.496.056,58 lei, respectiv 2.901.726,96 lei din FEDR si 594.329,62 lei din bugetul national. Proiectul se implementeaza in localitatea Bucuresti, pe o durată de 20 luni.

Obiectivul general al proiectului: cresterea productivitatii si a competitivitatii intreprinderii in vederea dezvoltarii durabile si reducerii decalajelor fata de productivitatea medie de la nivelul UE.

Obiective specifice ale proiectului: cresterea capacitatii de cercetare-dezvoltare a companiei ATLAS DATA SRL, achizitionarea unor echipamente pentru dezvoltarea serviciilor inovatoare, cresterea cifrei de afaceri si a numarului locurilor de munca, valorificarea ideilor brevetate de companie pentru dezvoltarea de servicii noi, inovative.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Stefan Apateanu

Funcţie: Reprezentant legal

Tel. 0788200210; Fax: 0372.875.335;

e-mail: stefan@apateanu.ro

Despre Atlas Data SRL

Atlas Data SRL este o companie de cercetare-dezvoltare specializată în dezvoltarea de rețele publice tip hot-spot.

În 2010, departamentul de cercetare al Atlas Networking SRL s-a format ca o firmă distinctă, Atlas Data SRL, pentru a continua dezvoltarea brevetului depus în 2007 la O.E.B. - EP2086254 - Sistem și metodă de afișare conținut publicitar prin intermediul unei conexiuni fără fir securizate sau nesecurizate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/atlas-data-srl/hot-spot-ro-sistem-public-de-acces-la-internet-wi-fi-in-mod-securizat