Al doilea hipermarket Auchan se va deschide anul viitor la Bucuresti

BUCURESTI - 3 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Dupa deschiderea programata pentru luna noiembrie 2006 a primului sau hipermarket, in cartierul Titan, Auchan Romania anunta cel de-al doilea proiect pentru Bucuresti, un hipermarket ce va fi deschis in 2007 in Berceni.

Hipermarketul Auchan din Berceni va face parte dintr-un amplu proiect comercial ce va cuprinde un mall cu 250 de magazine si resturante.
« Auchan va fi primul hipermarket din sudul capitalei, deschiderea sa venind sa acopere o nevoie reala a populatiei din zona pentru un astfel de magazin de mari dimensiuni », spune Gérald Puttemans, directorul magazinului.
Hipermarketul va avea o suprafata de vanzare de 14.000 m2, 80 de case de marcat si 1.800 de locuri de parcare. Investitia se ridica la 40 de milioane de euro.Auchan si-a propus sa ofere clientilor sai o gama de produse atent selectionate si bine adaptate pietei si mai ales preturi mici pentru intreaga gama de produse, nu doar un numar restrans de promotii.
Auchan Romania are o politica de dezvoltare rapida, propunandu-si sa deschida cate doua magazine in fiecare an, in Bucuresti si in orasele importante din tara.

Despre AUCHAN ROMANIA

Grupul Auchan este una dintre cele mai importante companii de retail din lume, cu 366 de hipermarketuri deschise in 11 tari (Franta, Spania, Portugalia, Italia, Luxemburg, Polonia, Italia, Luxemburg, Rusia, Maroc, China, Taiwan).
Pe langa hipermarketuri, grupul Auchan destine si alte tipuri de magazine: 664 supermarketuri, 307 centre comerciale Immochan, Banca Accord .
La nivel mondial, Auchan are 175.000 de angajati, numarul acestora crescand de la an la an, odata cu deschiderea de noi magazine.
In 2005, grupului Auchan a inregistrat o cifra de afaceri de 41 miliarde Euro, iar in toate magazinele grupului au fost serviti 1,13 miliarde de clienti.

Mariana Dragan
mdragan@auchan.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/auchan-romania/al-doilea-hipermarket-auchan-se-va-deschide-anul-viitor-la-bucuresti