Audit (Publication)

Definitie Audit (Publication)

Verificarea unei publicatii printr-o institutie independenta de industrie care furnizeaza informatii cu privire la circulatia unui singur numar din perioada auditata. Publicatia nu este obligata sa se supuna acestei auditari( platesc pentru acest serviciu ), dar majoritatea o fac, inclusiv marile publicatii de pe pietele unde institutiile de audit exista, pentru ca tirajele auditate sunt mai veridice decat cele sustinute chiar de publicatie. ( vezi Circulation)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Audit (Publication)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Audit (Publication).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Audit (Publication). Definitiile termenilor despre Audit (Publication) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Audit (Publication), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Audit (Publication).