Poze AUDITORI ENERGETICI

 • CURS DE PREGATIRE A AUDITORILOR ENERGETICI CONFORM LEGII 372/2005

  Poza: CURS DE PREGATIRE A AUDITORILOR ENERGETICI CONFORM LEGII 372/2005

 • Optati pentru meseria cea mai profitatabilă a viitorului ! Curs pentru evaluator internațional BREEAM de clădiri verzi.

  Poza: Optati pentru meseria cea mai profitatabilă a viitorului ! Curs pentru evaluator internațional BREEAM de clădiri verzi.

 • Cursurile de specializare iti asigura calificarea in domeniul calitatii

  Poza: Se cauta auditori in domeniul calitatii

 • LRQA logo

  Poza: Cursuri Managementul Deseurilor – Timisoara / 1-3 August 2012

 • AUDITOR INTERN-curs acreditat ANC/CNFPA, Sibiu, 06-09.03.2013

  Poza: AUDITOR INTERN-curs acreditat ANC/CNFPA, Sibiu, 06-09.03.2013

 • AUDITOR INTERN-curs acreditat ANC/CNFPA, Sibiu, 23-26 ianuarie 2013

  Poza: AUDITOR INTERN-curs acreditat ANC/CNFPA, Sibiu, 23-26 ianuarie 2013

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul auditori energetici.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la auditori energetici. Pozele pe tema auditori energetici cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul auditori energetici, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la auditori energetici, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la auditori energetici.