Augmented Product

Definitie Augmented Product

Un produs imbunatatit prin adaugarea unor servicii si beneficii corelate de exemplu, instalare, garantie, mentinere si servicii de reparatii etc Vezi Core Product Tangible Product.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Augmented Product? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Augmented Product.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Augmented Product. Definitiile termenilor despre Augmented Product cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Augmented Product, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Augmented Product.