Aplicatia de anunturi Mercador.ro disponibila pentru iOS si Android

BUCURESTI - 18 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Social, Internet

La nici doua luni de la momentul lansarii aplicatiei de Android, Mercador.ro lanseaza aplicatia pentru iOS. Mult asteptata de utilizatorii fideli, aplicatia a primit deja primele feedback-uri pozitive si isi propune sa fie un partener mobil de incredere pentru tranzactii profitabile, fie ca o folosesti in calitate de vanzator sau in calitate de cumparator.

Aplicatia de anunturi Mercador.ro disponibila pentru iOS si Android

Click aici pentru a downloada aplicatia de iOS.

Click aici daca nu ai downloadat inca aplicatia pentru Android.

Ambele aplicatii ofera acces rapid la anunturi: prin cateva click-uri ajungi exact la tipul de produse sau servicii de care esti interesat, beneficiind de posibilitatea de a filtra anunturile pentru a gasi cele mai potrivite oferte si putand contacta direct proprietarii pentru alte detalii si negociere.

Adaugarea unui anunt e foarte usoara si incurajeaza postarea de fotografii cu produsul pus la vanzare. In orice moment si in orice loc te-ai afla, aplicatia te ajuta sa obtii un venit suplimentar, prin punerea la vanzare a bunurilor disponibile.

Pe langa usurinta de postare a unui anunt, satisfactia nu intarzie sa apara in momentul in care primesti notificari de mesaje din partea cumparatorilor interesati de anuntul tau. Raspunzi mesajelor primite din aplicatie si vinzi in cel mai scurt timp.

Descopera cat de usor e sa vinzi si sa cumperi pe aplicatiile mobile Mercador.ro (Click aici pentru iOS, click aici pentru Android) si transmite-ne feedback-ul tau.

Totodata, nu uita sa tii cont de sfaturile pe care ti le oferim privind siguranta tranzactiilor, pentru a avea o experienta dintre cele mai bune.

Mercador.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de anunturi generaliste si face parte din Allegro Group Romania, alaturi de Autovit.ro, Fashiondays.ro si Compari.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aukro-romania/aplicatia-de-anunturi-mercador-ro-disponibila-pentru-ios-si-android