Poze Austromed holding

 • RealTime anunta lansarea Reveria Pallady43, ansamblu rezidential dezvoltat de Hoshen Holdings

  Poza: RealTime anunta lansarea Reveria Pallady43, ansamblu rezidential dezvoltat de Hoshen Holdings

 • Rafal Juszczak

  Poza: Marti, 09 septembrie 2014, Getin Holding S.A. a semnat contractul de achizitie a VB Leasing Romania IFN S.A. si VB Leasing Polska S.A.

 • echiosc

  Poza: Revistele Adevarul Holding, pe iPad prin intermediul aplicatiei eChiosc

 • RTC Holding a preluat Flaro Sibiu

  Poza: RTC Holding a preluat Flaro Sibiu

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul austromed holding.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la austromed holding. Pozele pe tema austromed holding cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul austromed holding, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la austromed holding, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la austromed holding.