Authoritarian Leadership Style

Definitie Authoritarian Leadership Style

Un tip de leadership caracterizat de insistenta asupra autoritatii si obedientei. Vezi Democratic Leadership Style (Stilul de leadership democratic).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Authoritarian Leadership Style? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Authoritarian Leadership Style.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Authoritarian Leadership Style. Definitiile termenilor despre Authoritarian Leadership Style cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Authoritarian Leadership Style, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Authoritarian Leadership Style.