Autocolant

Definitie Autocolant

Folie/banda autoadeziva (pe suport de hartie, textil, folie PVC, PE, PP, film - reflectorizant, fluorescent, fosforescent, fotoluminiscent, rezistent la uzura etc), lucioasa, semilucioasa, translucenta, mata, dublu adeziva, metalizata etc, folosita ca suport promotional (spre exemplu, bannere, semne de pardoseala), de informare, pentru etichetarea produselor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Autocolant? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Autocolant.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Autocolant. Definitiile termenilor despre Autocolant cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Autocolant, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Autocolant.