Autodistributie

Definitie Autodistributie

Politica de distributie constand, in totalitate sau in cea mai mare parte, in asigurarea unei retele proprii de distributie a produselor/serviciilor firmei (magazine de desfacere, sucursale, depozite proprii etc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Autodistributie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Autodistributie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Autodistributie. Definitiile termenilor despre Autodistributie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Autodistributie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Autodistributie.