Automat de vanzare

Definitie Automat de vanzare

Aparat destinat vanzarii automatizate, non-stop a unor bunuri de uz curent, produse care se cumpara in urma unui impuls de moment (cafea, tigari, bauturi racoritoare, gustari calde, dulciuri, ziare, dar si produse cosmetice, tricouri, casete, filme, servicii distractive, tonomate, jocuri electronice etc). Vanzarea se face prin autoservire, fara prezenta fizica a unui vanzator. In Japonia, automatele de vanzare ofera si bijuterii, flori, carne congelata, whisky s.a. Sunt amplasate, de obicei, in zonele cu trafic intens, in fabrici, in statiile de benzina, in hoteluri, restaurante etc. Este o modalitate de vanzare relativ scumpa, datorita costurilor de reaprovizionare frecventa a aparatelor, defectarilor, distrugerilor si furturilor la care sunt expuse. Un automat de vanzare special este automatul bancar (engl. - cash/coin dispenser) acesta permite clientilor unei banci sa beneficieze, fara intrerupere, de servicii, cum ar fi: obtinerea de numerar folosind un card bancar, operatiuni in cont, transferuri de fonduri dintr-un cont in altul, informatii bancare s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Automat de vanzare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Automat de vanzare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Automat de vanzare. Definitiile termenilor despre Automat de vanzare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Automat de vanzare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Automat de vanzare.