2016 : Filmul românesc sosește la Gala Premiilor Gopo în Dacia Duster connected by Orange

BUCURESTI - 29 martie 2016

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Auto, Afaceri, Media / Publicitate, Logistica/Transport

Live site

Fidelă tradiției sale de a susține valorile românești autentice, Dacia este și în acest an partenerul principal al Galei Premiilor Gopo. Acest eveniment de prestigiu, ajuns deja la cea de-a zecea ediție, își propune să recompenseze cele mai importante realizări cinematografice naționale din cursul anului precedent.
Actori, regizori, producători și alte personalități ale lumii filmului românesc vor sosi la eveniment în mașinile Duster connected by Orange, seria limitata a celui mai apreciat model Dacia, lansată în toamna anului trecut.

 2016 : Filmul românesc sosește la Gala Premiilor Gopo în Dacia Duster connected by Orange

Pentru că este un parteneriat care onorează marca Dacia, a fost creată - special pentru această ediție aniversară a evenimentului - o aplicație interactivă pe pagina de Facebook Dacia România. Utilizatorii care vor accesa site-ul dedicat http://campanii.dacia.ro, vor fi surprinși să primească « Premiul special pentru susținerea valorilor românești », acesta fiind înmânat chiar de către prezentatorul Galei Gopo 2016, actorul Alexandru Bogdan. În clipul de campanie participă și alți doi actori nominalizați la premiile din acest an si favoriți pentru categoriile « Cel mai bun actor într-un rol principal »« Cel mai bun actor într-un rol secundar »și « Cea mai buna actriță într-un rol secundar ». Fără a dezvălui identitatea lor, utilizatorii sunt invitați să îi descopere folosind aplicația dedicată parteneriatului Dacia cu Gala Premiilor Gopo.

În avanpremiera galei din această seară, Dacia a invitat sâmbătă, 26 martie, nominalizații și pe prezentatorul Galei, la un brunch la Hotelul Intercontinental, întâlnire ce tinde sa devină o frumoasa tradiție (foto). Cei prezenți s-au bucurat de câteva ore de discuții informale într-un cadru intim și elegant, admirând panorama orașului de la înălțimea celor 21 de etaje.

Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele strategice și de lungă durată ale Dacia, prin care compania susține valorile românești. Evenimentul, la care sunt așteptați în jur de 1000 de invitați, va avea loc în această seară, la Sala Mare a Teatrului Național din București. Mai multe informații despre aceasta ediție a Galei Premiilor Gopo puteți găsi pe site-ul www.premiilegopo.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/automobile-dacia/2016-filmul-romanesc-soseste-la-gala-premiilor-gopo-in-dacia-duster-connected-by-orange