Diplomă de Excelenţă de la Forbes România

BUCURESTI - 27 octombrie 2014

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Media / Publicitate

Live site

Forbes România a lansat joi, 23 octombrie, în cadrul Galei «Forbes 500 Business Awards», topul celor 500 de miliardari - cei mai bogați oameni din România.

Diplomă de Excelenţă de la Forbes România
 Este un an important pentru noi. Avem dublă aniversare: Logan a împlinit 10 ani de la lansarea din 2004, iar Renault și Dacia sunt de 15 ani împreună

Nicolas Maure - Președinte Director General Dacia

Cu ocazia Galei, revista a acordat diplome performerilor în afaceri, factorilor de decizie și companiilor din România cu rezultate excepționale în anul 2014. Dacia s-a numărat printre câștigătorii serii.

Nicolas Maure, președinte  director general Dacia, prezent la eveniment, a primit diploma de Excelență care recompensează rezultatele activității Dacia în România, prima companie exportatoare a țării. « Este un an important pentru noi. Avem dublă aniversare:  Logan a împlinit 10 ani de la lansarea din 2004, iar Renault și Dacia sunt de 15 ani împreună ».

Evenimentul a reunit public divers, reprezentanți ai mediului de afaceri din România din diverse industrii,  la nivel de top management și antreprenori.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/automobile-dacia/diploma-de-excelenta-de-la-forbes-romania