Avantaj concurential

Definitie Avantaj concurential

Capacitate sau atu care confera firmei superioritate in fata concurentilor. Avantajul este intern, atunci cand consta in tehnologie performanta, capacitate de control a costurilor de productie, productivitate ridicata s.a., sau extern, cand imbraca forma unei imagini de marca puternice, cota de piata importanta, notorietate s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Avantaj concurential? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Avantaj concurential.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Avantaj concurential. Definitiile termenilor despre Avantaj concurential cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Avantaj concurential, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Avantaj concurential.