COMUNICĂM, DECI VINDEM! SĂ O FACEM EFICIENT! Program de training pentru consultanţi de vânzări şi persoane care lucrează cu publicul

Timisoara - 24 martie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Avantgarde Consulting SRL, firmă specializată care oferă servicii profesionale în domeniul resurselor umane, organizează în luna aprilie un program de consultanţă şi training, dedicat personalului care lucrează în domeniul relaţiilor cu publicul sau în cel al vânzărilor de produse şi servicii.

Acest program va fi susţinut în două etape, mai precis vor fi organizate două sesiuni de training, cu temele: “Tehnici de comunicare eficientă” (2-3 aprilie 2004) şi “Atitudine şi comportament eficace în vânzări” (16-17 aprilie 2004). Ineditul acestui program constă în faptul că, la înscrierea fiecărui candidat, va avea loc o discuţie cu un profesionist pentru identificarea nevoilor personale de consultanţă, urmând ca seminariile să fie cât mai personalizate. Mai mult, după încheierea cursurilor propriu-zise, participanţii vor beneficia de consultanţă pe o anumită perioadă, respectiv de o şedinţă de evaluare individuală a personalităţii, ambele gratuite.
Cursanţii, care vor primi la absolvire un certificat, pot opta pentru oricare dintre aceste cursuri sau pentru participarea la ambele, caz în care vor beneficia de importante reduceri de preţuri.
Fiecare dintre cele două cursuri interactive vor avea o durată de 15 ore, perioadă în care vor fi prezentate tehnici specifice de comunicare şi vânzare, informaţii, situaţii practice, etc. De asemenea, pentru cursanţi vor fi asigurate masa de prânz şi câteva pauze de cafea.

Despre Avantgarde Consulting SRL

Pentru detalii suplimentare şi pentru înscrieri, consultanţii vă stau la dispoziţie la noul sediu Avantgarde Consulting din Calea Martirilor, nr. 35, Timişoara, tel: 0256 488277, 0745 646414, persoana de contact: Cristina Crăciun.
cristina.craciun@ava.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/avantgarde-consulting-srl/comunicam-deci-vindem-sa-o-facem-eficientprogram-de-training-pentru-consultanti-de-vanzari-si-persoane-care-lucreaza-cu-publicul