Is Time for Fitness on 21-23 September 2012!

BUCURESTI - 5 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Sport

Cel mai mare targ de fitness, wellness & bodycare din Romania te asteapta in perioada 21- 23 septembrie 2012 la WORLD TRADE CENTER Bucuresti.

Is Time for Fitness on 21-23 September 2012!

A IV-a editie WELLFIT Expo - Expozitia de Fitness, Wellness si Bodycare, aduce in premiera, in Romania, in perioada 21-23 septembrie 2012, la World Trade Center Bucucresti , circuitul Milon.

Renumitul brand german Milon, primul producator ce aduce pe piata inca din 1986 echipamente fitness controlate in intregime electronic, lider in tehnologie si design, prezinta circuitul forta-cardio in cadrul celor trei zile de expozitie, la World Trade Center Bucuresti. Pe durata celor 3 zile, WELLFIT Expo gazduieste un segment important de expozanti din Germania, Italia, Bulgaria, Ungaria si SUA

In aceeasi perioada, Conventia WELLFIT te asteapta cu clase de step, zumba, aerobic, dance etc. prezentate de nume cunoscute din Romania si strainatate.

Be fit with WELLFIT!

www.wellfitexpo.com

Despre EAS PROD SRL

AVANZ Management Consulting activează pe piaţă încă din 1992 şi este lider în consultanţa pentru afaceri şi comerţ în domeniul confecţiilor, pielăriei şi încălţămintei din România