Wellfit Expo si IHRSA, 30 – 17.03.2011 San Francisco/USA.

BUCURESTI - 20 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Sport

Avanz Fairs&Events are onoarea de a anunta inceperea colaborarii cu IHRSA asociatia de fitness numarul 1 in lume. IHRSA va fi prezenta la WELLFIT Expo, Bucuresti, in perioada 23-25.09.2011. Avanz va face o prezentare pe 17.03.2011 pe durata desfasurarii IHRSA30, Conventie Internationala si Trade Show San Francisco/USA.

Colaborarea va spori calitatea, imaginea si renumele pietii de fitness din Romania la nivel national, dar si international.http://wellfitexpo.com/site/index.php/wellfit-market

*IHRSA; "Asociatia internaţionala pentru sănătate, fitness şi cluburi sportive" este asociatia numarul 1 in lume care deserveste industria cluburilor de sănătate şi fitness ; 9.000 de membri în 73 de ţări, 650 de companii de aprovizionare din industria de fitness.

www.ihrsa.com

www.wellfitexpo.com

Despre EAS PROD SRL

Tel:021 317 79 83