S-a deschis Primul parc de aventuri din Romania, 'AVENTURA PARC'

BUCURESTI - 14 iulie 2006

Comunicat tip General in Turism

AVENTURA PARC, primul parc de aventuri din Romania, si-a deschis portile astazi, 14 iulie 2006, langa Bucuresti si va asteapta sa-i descoperiti atractiile, impreuna cu intreaga familie.

Dupa trei ani de planificari, cautari si munca asidua, visul tinerei familii Rebière de a construi un loc in mijlocul naturii unde orice persoana, indiferent de varsta, sa traiasca momente de relaxare si buna dispozitie s-a transformat in realitate.

Astfel, intr-o frumoasa padure de stejari, tei si ciresi, micii aventurieri ‘’copiii de 2-6 ani’’ sunt asteptati sa descopere « Satul indienilor », « Castelul veveritei » si « Parcursul de initiere rutiera cu masinute », iar marii aventurieri ‘’copiii de 7-14 ani’’ sunt asteptati sa se bucure de « Complexul de joaca – Aventura in natura » si de mai multe « Castele gonflabile ». Aventurierii de toate varstele isi pot testa spiritul de orientare in « Labirintul padurii », amenajat intre copaci, imbunatati conditia fizica in « Parcursul de sanatate » prin padure cu probe si obstacole si testa agilitatea pe parcursul de « Escalada in copaci pentru adulti si adolescenti » pe platforme amenajate la inaltime cu tiroliene, pasarele si poduri.
Parcul mai ofera posibilitatea organizarii unor activitati tematice, cum ar fi: cursuri de botanica, de gradinarit si de initiere rutiera pentru grupuri organizate de scolari si prescolari, aniversari pe diverse teme pentru copii si activitati de team-building pentru companii. Vizitatorii au la dispozitie o terasa cu bauturi racoritoare, bere, inghetata, sandwich-uri, salate si cafea, grupuri sanitare (inclusiv pentru persoane cu handicap) si un « Boutique Nature ».

Situat la 15 km de municipiul Bucuresti, in PADUREA LUCIANCA, comuna Butimanu, judetul Dambovita, parcul este deschis zilnic intre orele 09.00 – 19.00, cu exceptia zilei de luni cand este inchis si isi asteapta clientii sa devina « motorul atractiilor », dupa cum declara doamna Cristina Rebière, director al companiei AVENTURA PARC.

Pretul unui bilet de intrare in parc este de 25 RON pentru adulti si de 20 RON pentru copii, iar pentru copiii sub 5 ani intrarea este gratuita. In perioada 15 iulie – 01 august 2006 puteti beneficia de Oferta speciala de lansare: la trei bilete cumparate simultan a patra persoana intra pe gratis.

« AVENTURA PARC este un loc unde va puteti distra la maxim, regasi amintiri din copilarie, visa si profita de racoarea padurii, trai senzatii tari la inaltime ». Plin de surprize placute si in continua dezvoltare inca de la inceput, « parcul este conceput special sa vina in intampinarea nevoilor de distractie si recreere a copiilor si adultilor din Romania », a declarat domnul Olivier Rebiere, director al companiei AVENTURA PARC.

Despre Aventura Parc

Aventura Parc este situat pe DN1A. Planul de acces si alte informatii utile sunt disponibile pe site-ul nostru internet www.aventuraparc.ro.
Rebière Cristina - Director Aventura Parc
0742.062.182
rebiere@aventuraparc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aventura-parc/s-a-deschis-primul-parc-de-aventuri-din-romania-aventura-parc