Se redeschide sezonul de distractie la Aventura Parc!

BUCURESTI - 28 februarie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

1 martie 2008 aduce pe langa primavara si deschiderea unui nou sezon de distractie la Aventura Parc, primul parc de aventuri din Romania!
Situat pe DN1A, dupa orasul Crevedia, in padurea Lucianca, comuna Butimanu, Aventura Parc a mai crescut cu un an si vine sa-si intampine clientii cu aceeasi buna dispozitie si profesionalism.

Se redeschide sezonul de distractie la Aventura Parc!

Atractiile parcului asteapta cu nerabdare sa fie din nou “populate” de zambete si senzatii:
escalada in copaci (Traseul verde si Traseul veveritei, pentru copii), parcursul de initiere rutiera cu masinute, minigolful indienilor, castelele gonflabile, parcursul de sanatate, vaporasul si complexul de joaca pentru copii.

Prescolarilor si elevilor de toate varstele, Aventura Parc le propune o serie de cursuri ce se vor desfasura chiar in padure: sport in natura , gradinarit, cunoasterea naturii, initiere rutiera si vanatoare de comori (o activitate educativa si ludica cu enigme si orientare in natura) .

Aventura Parc va ofera la alegere diverse petreceri tematice (adaptate in functie de varsta participantilor) pentru a sarbatori zilele de nastere sau ocaziile speciale intr-un mod cu totul inedit ! Primiti gratuit un CD cu toate pozele si filmele facute de animatorii nostri !

Pentru companii, propunem programe personalizate de team building atat la Aventura Parc cat si in orice alta locatie din Romania sau strainatate. Programele sunt propuse in functie de obiectivele clientului si de numarul de participanti, sunt realizate de traineri experimentati si pot include module originale create de firma noastra (Escalada in copaci, Vanatori de comori, Murder Party sau noul modul Mafia Party menit sa dezvolte negocierea, coordonarea si comunicarea).

Parcul este deschis Sambata si Duminica intre orele 10 - 17, iar in timpul saptamanii, cu rezervare prealabila, pentru grupuri sau evenimente.
Pretul unui bilet de intrare este de 30 Ron pentru adulti si 25 Ron pentru copii, studenti , pensionari. Grupurile ce depasesc 10 persoane platesc deasemenea un tarif redus de 25 Ron. Copiii sub 3 ani intra gratuit.
Parcul dispune de o terasa unde va punem la dispozitie sandwichuri calde, salate, bauturi racoritoare, bere, cafele, gratare electrice de inchiriat si jocuri de societate, ping-pong sau minigolf gratuit.
Se anunta un an in care distractia si surprizele vor fi la cote ridicate !

« Porti deschise pentru presa si mass-media » 1 si 2 Martie 2008 - acces liber cu carte de presa. Va asteptam !

Despre Aventura Parc

Pentru preturi, programari si detalii suplimentare contactati-ne la adresa de e-mail contact@aventuraparc.ro sau la numarul de telefon 0742.062.182.
www.aventuraparc.ro . Va asteptam !

Contact : Cristina Rebiere
E-mail : contact@aventuraparc.ro
Telefon : 0742. 062.182
contact@aventuraparc.ro