Average Cost

Definitie Average Cost

Costul mediu pe unitatea de productie pentru o categorie de produse costul total de productie impartit la totalul unitatilor de productie costul de unitate. Vezi See Long-Run Average Cost Short-Run Average Cost.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Average Cost? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Average Cost.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Average Cost. Definitiile termenilor despre Average Cost cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Average Cost, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Average Cost.