Average Issue Audience (Readership)

Definitie Average Issue Audience (Readership)

Numarul de oameni care au citit sau care s-au uitat intr-un articol al unei reviste. Audienta/numarul de cititori este mai mare dacat numarul revistelor, deoarece o singura revista are mai mutli cititori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Average Issue Audience (Readership)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Average Issue Audience (Readership).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Average Issue Audience (Readership). Definitiile termenilor despre Average Issue Audience (Readership) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Average Issue Audience (Readership), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Average Issue Audience (Readership).