AVI Prod Grup, România, câștigătoare a trofeului ”BID International Star for Leadership in Quality” în Paris – iunie 2015

BUCURESTI - 20 iulie 2015

Comunicat tip General in Constructii

Parisul a găzduit Convenția Internațională ”BID International Star for Leadership in Quality”, în cadrul căreia profesioniști și lideri de business din întreaga lume s-au întâlnit pentru a-i onora pe cei ce au dovedit un nivel deosebit si succes in activitate. În mod particular, convenția a celebrat abordările de management al calității în modelul de business și operațional. Câștigătorii premiilor au demonstrat un angajament deosebit în alinierea la criteriile modelului TQM (Total Quality Management) QC100, ce permite creșterea satisfacției clienților și a eficienței costurilor în toate zonele operaționale ale organizației.

Printre câștigătorii acestui an, Dl. Mihai Ioachim de la  AVI Prod Grup , România, a primit trofeul ”International Star for Leadership in Quality” în categoria Gold Category a Convenției Calității organizate de BID în Paris. AVI Prod Grup s-a remarcat prin eforturile deosebite depuse pentru menținerea unui nivel ridicat al calității, remarcându-se atât în cadrul sectorului de activitate cât și la nivelul României. Acordarea acestui trofeu vine ca o încununare a succeselor anului trecut dar și ca o motivare pentru a pune calitatea pe primul loc în anul ce urmează.

De la înființare, în anul 2002, compania a făcut totul pentru a-și îmbunătății performanțele în mod continuu. AVI Prod Grup este specializată în construcția de rețele de gaz, apă/canal și electrice iar pentru a asigura un nivel înalt de calitate a lucrărilor a acumulat toate capabilitățile și autorizațiile necesare: sistem certificat de management al calității - SR EN ISO 9001:2008; sistem certificat de management al calității mediului - SR EN ISO 14001:2005, precum și sistem certificat de management al siguranței ocupaționale - SR EN ISO 18001:2008.

AVI Prod Grup a primit trofeul ”International Star for Leadership in Quality” în categoria Gold, ca recunoaștere a meritelor sale în domeniul excelenței de afaceri și inovației, în prezența liderilor și reprezentanților a 49 de țări, în cadrul Convenției de la Paris.

Mihai Ioachim s-a adresat acestei adunări împărtășind realizările companiei precum și planurile și ambițiile pentru viitor. În ciuda dificultăților climatului economic global actual, AVI Prod Grup se străduie să exceleze în domeniul calității în fiecare zi, prin aceasta consolidându-și avantajele competitive în sectorul de activitate, acesta fiind motivul pentru care AVI Prod Grup a primit acest trofeu.

BID acordă acest trofeu acelor companii și organizații din întreaga lume care demonstrează un angajament ferm față de principiile de excelență și inovație în activitățile lor și care își fac o prioritate din asigurarea unui înalt nivel de calitate la toate nivelele.

Pe liderii ce s-au bucurat de recunoașterea BID îi unește angajamentul față de asigurarea celui mai înalt nivel de calitate în sectoarele lor de activitate. Printre organizațiile câștigătoare se numără:

Hydra Arc (Pty) Ltd, din Africa de Sud, organizație cu 25 de ani de experiență în tehnologii de top pentru fabricarea de valve și conducte de înaltă presiune, construcții industriale și civile, întreținerea de instalații  de rafinare a petrolului și furnizarea de echipamente. Activitățile complementare includ pregătirea și plasarea de muncitori calificați pentru proiecte industriale.

Abrites Ltd, din Bulgaria. "Abrites" Ltd, o companie inovativă înființată în 2005 al cărei principal scop constă în dezvoltarea de echipamente de diagnostic pentru componentele electronice integrate în automobile, autocamioane, motociclete etc., una dintre primele 300 cele mai profitabile companii din Bulgaria în 2013. Compania are o rețea de distribuție în țări precum Australia, Noua Zeelandă, Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Israel, Slovacia, Polonia, Rusia, Mexic, SUA, Brazilia.

National Electrical Products (NEP), din Arabia Saudită. Poziționată în mod unic ca furnizor de soluții complete în domeniul energiei, oferă clienților săi capacitatea de a gestiona mult mai sigur activitățile lor de distribuție.

Chandragupt Institute of Management Patna (CIMP), din India. Chandragupt Institute of Management Patna (CIMP) a fost înființată ca o instituție autonomă cu sprijinul activ al guvernului din Bihar, cu scopul de a crește reputația academică a zonei și de a forma noi generații de tineri manageri.

Companiile convocate în Paris au fost recunoscute nu numai pentru realizările antreprenoriale, dar și pentru dedicația arătată dezvoltării și inovării continue, concepte cheie ale modelului QC100 Total Quality Management. Acest model promovează o cultură organizațională de angajament și abordare proactivă de continuă îmbunătățire a proceselor, cu scopul de a îmbunătății satisfacția clienților și eficiența operațională.

Toate organizațiile premiate la Paris și-au exprimat angajamentul lor cu privire la modelul QC100 TQM, model ce reprezintă un exemplu excelent și pentru alte organizații în mediul  actual de business, aflat în continuă schimbare. Prin adoptarea satisfacției clienților ca cel mai important reper în domeniul asigurării calității, câștigătorii trofeului BID au stabilit un standard în sectoarele lor de activitate și contribuie decisiv la dezvoltarea economico-socială a țărilor lor, deschizând calea pentru noi inițiative cu potențialul de a transforma lumea în care trăim. AVI Prod Grup reprezintă un exemplu cheie prin spiritul inovator și dezvoltarea sa, depășind dificultățile specifice contextului economic actual.

Angajamentul față de asigurarea celui mai înalt nivel de calitate, una dintre principalele condiții pentru acordarea trofeului BID, este vizibil în cazul companiilor ce au primit acest trofeu în trecut. Companii care afișează emblema BID sunt prezente în 170 de țări și includ nume din lista Fortune Global 500 precum: Operadora VIPS, Wal-Mart Stores, Indian Oil Corporation Limited și Beijing COFCO Plaza Development.

Câștigători ai acestui trofeu, demni de a fi menționați sunt: Turner Construction (SUA); Haki (Suedia); Ansaldo Energy (Italia); Zepter (Austria); RAO-Unified Energy Systems (Rusia); Als & Cachou-TBWA (Franța); Tata Group (India); Plamex-Plantronics (USA); Dogus Holding A.S. (Turcia); Franklin Electric (USA and Mexico); QMS International (Marea Britanie), FSUE VO "Safety" (Rusia) și Viking Line (Finlanda).

Despre AVI Prod Grup

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/avi-prod-grup/avi-prod-grup-romania-ca-tigatoare-a-trofeului-bid-international-star-for-leadership-in-quality-in-paris-iunie-2015