Poze Avize de construire

 • Construirea unui site sub licenta Cs-Cart

  Poza: Construirea unui site sub licenta Cs-Cart

 • Studentii voluntari la Centrul Green Mogo

  Poza: Studenții participă la construirea Centrului Green Mogo, clădirea zero-energie de la Mogoșoaia

 • Nicolae Neacsu AFM

  Poza: Programele ”Casa Verde” și ”Casa Verde Plus” finanțează construirea locuințelor cu termosistemele potrivite oricarui sezon

 • Reprezentanti ai asociatiilor profesionale si patronatelor semnatare ale protocolului.

  Poza: Parteneriat românesc pentru redefinirea proceselor de construire

 • Alukonigstahl implicat in construirea celui mai mare laser din lume

  Poza: Alukonigstahl implicat in construirea celui mai mare laser din lume

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul avize de construire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la avize de construire. Pozele pe tema avize de construire cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul avize de construire, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la avize de construire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la avize de construire.