Awareness Set

Definitie Awareness Set

Brandurile de care un consumator este constient in mod normal, setul de constientizare a brandurilor este mai mic decat setul total de branduri. Vezi See Choice Set Evoked Set Inept Set Inert Set.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Awareness Set? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Awareness Set.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Awareness Set. Definitiile termenilor despre Awareness Set cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Awareness Set, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Awareness Set.