Awareness

Definitie Awareness

Un mod de a masura gradul de constientizare a existentei unui brand si/sau a publicitatii sale. Poate fi masurata spontan: exemplu: “Ce marci de mancare va vin in minte?” sau la obiect – “Dintre aceste marci de mancare, de care ati mai auzit?”.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Awareness? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Awareness.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Awareness. Definitiile termenilor despre Awareness cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Awareness, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Awareness.