Investitii majore pe piata imobiliara Brasoveana

Brasov - 25 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Din cei 400 de milioane de euro pe care dezvoltatorul BSR Europe are in plan sa ii investeasca in Romania in urmatorii ani, 150 de milioane vor fi alocati orasului Brasov pentru construirea a 3 mari proiecte rezidentiale.

Din cei 400 de milioane de euro pe care dezvoltatorul BSR Europe are in plan sa ii investeasca in Romania in urmatorii ani, 150 de milioane vor fi alocati orasului Brasov.

BSR Europe va dezvolta 3 mari proiecte rezidentiale in Brasov in urmatorii 5 ani, numarul apartamentelor va depasii 3000, si investia va fi de peste 150 de milioane de Euro.

BSR Europe are o istorie lunga cu Romania ei fiind printre primele companii straine de imobiliare ce a intrat pe piata din Romania. Deja au construit o cladire de birouri cu o suprafata de 12.000 metri patrati, ce se numeste “ Baneasa Centre”, in Bucuresti, si au vindut proiectul West Park tot din Bucuresti.

Cele 3 proiecte rezidentiale vor insuma un numar de 3000 de locuinte destinate intregii paturi sociale intrucit preturile vor fi foarte variate si concentrate pe cerintele pietei imobiliare din Brasov.
Primul proiect din seria de 3 va fi contruit pe o suprafata de 67.000 metri patrati insumind peste 600 de apartamente in zona Timis-Triaj.Constructia acestuia este estimate sa inceapa in Mai al acestui an.

“Deoarece suntem foarte constienti de poluarea si traficul infernal din marile orase, toate proiectele noastre au suprafete generoase cu spatii verzi, parcuri, locuri special amenajate pentru copii si facilitati pentru practicarea diferitelor sporturi. In general, peste jumatate din suprafata totala a terenului este amenajata pentru spatii de recreere.” A spus D-nul Yaron Strauss, General Manager BSR Europe, Brasov.Despre B.S.R Europe

BSR Group este unul din cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Centrul si Estul Europei (“CEE”) cu o experienta de peste 40 de ani.In ultimii 9 ani BSR a reusit sa se impuna puternic pe piata din CEE, dezvoltind complexe rezidentiale cit si birouri si centre comerciale in 10 tari Europene ( Romania, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Letonia, Cipru, Georgia si Spania) deasemenea facindu-se remarcati prin proiecte majore si in tari cum ar fi: USA ( Florida, Las Vegas, Philadelphia), Israel si India.

Razvan Chirciu-Hanson
Marketing and Sales Manager
BSR Europe, Brasov
+40 (0)753 999 995
razvan@bsr-group.ro