De ce sa platiti mai mult pentru un serviciu de inchiriere masini?

BUCURESTI - 30 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Social, Turism, HoReCa

Live site

Problemele de deplasare in Bucuresti, in tara, cat si peste hotare si-au gasit solutionarea prin simplul proces de inchiriere al masinilor din flota B smart – Rent a Car. Astfel, activitatea pur administrativa de cautare si rezervare/inchiriere masini, de multe ori obositoare , se transforma intr-una placuta, lipsita de griji. In plus preturile practicate de compania B smart – Rent a Car sunt competitive.

Car Rental Bucharest, Romania - Bsmart - Rent a Car

Pentru o perioada de inchiriere mai mare de 30 de zile, alcatuim oferte personalizate, care, fie contin discount-uri considerabile fata de preturile de lista, fie au incluse gratuit optionale utile pentru masinile solicitate.

Cornel Mucenic, Sales Manager B smart - Rent a Car

B smart – Rent a Car asigura disponibilitatea inchirierii la preturi avantajoase, a tuturor masinilor prezentate pe site-ul www.bsmart-rent.ro, acesta fiind permanent actualizat, conform solicitarilor. Astfel, parcul auto compus din automobile ce apartin brandurilor Dacia si Renault, ofera multiple posibilitati de alegere a unei masini, pentru confortul si siguranta deplasarilor.

Pentru inchirieri pe termen lung, clientii care aleg B smart – Rent a Car, beneficiaza de reduceri suplimentare direct proportionale cu durata inchirierii.

“In contextul economic actual, suntem convinsi ca ofertele noastre de inchiriere, disponibile online pe www.bsmart-rent.ro, sunt printre cele mai bune de pe piata. De asemenea, oferim un program de fidelizare al clientilor care vor sa inchirieze masini pe perioade mai lungi de timp. Astfel, pentru o perioada mai mare de 30 de zile, alcatuim oferte personalizate, care, fie contin discount-uri considerabile fata de preturile de lista, fie au incluse gratuit optionale utile pentru masinile solicitate.” - Cornel Mucenic, Sales Manager B smart - Rent a Car.

Despre B smart - Rent a Car

B smart – Rent a Car Bucuresti ofera servicii complete de inchiriere masini, la cea mai inalta calitate si siguranta. Obiectivul companiei, pe termen lung, este acela de a se impune pe piata de inchirieri auto, prin profesionalism si tarife imbatabile, iar acest obiectiv poate fi atins castigand, zi de zi, increderea clientilor deserviti, prin servicii de calitate si seriozitate.
B smart – Rent a Car Romania ofera spre inchiriere o gama larga de masini, de la autoturisme de talie mica, la SUV-uri si VAN-uri.
Pentru ca ne preocupa siguranta si gradul de satisfactie al clientilor nostri, serviciile oferite de B smart – Rent a Car Bucuresti sunt completate cu urmatoarele optionale, ce vin in intampinarea nevoilor clientilor cu profiluri atat de diverse : GPS, scaun pentru copil, detector radar si lanturi antiderapante.

Mai mult decat atat, dupa fiecare utilizare a serviciului de inchiriere a masinilor din parcul nostru, indiferent daca vorbim de o inchiriere pe termen scurt sau lung, mecanici dedicati opereaza o verificare completa a masinilor, astfel incat sa puteti beneficia oricand de o utilizare confortabila si in siguranta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/b-smart-rent-a-car/de-ce-sa-platiti-mai-mult-pentru-un-serviciu-de-inchiriere-masini