Logitech Romania iti ofera premii pentru indemanarea ta de gamer!

BUCURESTI - 19 septembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

In perioada 15 Septembrie -15 Noiembrie, Logitech a pregatit o promotie dedicata tuturor celor pasionati de computere. Orice produs Logitech cumparat acum este insotit de LogiGame: un joc cu premii care iti doteaza calculatorul! Cu fiecare nivel pe care il depasesti, premiile Logitech sunt mai atragatoare! Logigame este o ocazie de a te juca alaturi de gameri din toata tara si de a castiga un premiu sigur.

Logitech Romania iti ofera premii pentru indemanarea ta de gamer!

Logitech este brandul de periferice pentru computere personale care proiecteaza, fabrica si comercializeaza piesele care va permit sa lucrati eficient, sa va jucati mai bine si sa comunicati rapid in lumea digitala.
Produsele companiei Logitech combina beneficii importante precum acuitatea tehnologiei de varf si inovarea continua, designul ultramodern si un raport pret calitate fara egal.
Cei care se inscriu in aceasta competitie au garantia ca vor castiga un premiu constand intr-un produs Logitech. LogiGame este, totodata, o ocazie de a juca alaturi de gameri din toata tara si de a castiga nu doar un loc in clasament, ci si un produs mult ravnit.
Intra in grupul pasionatilor hi-tech si invinge-i! Play Logigame!

Despre BAAS MEDIAPLUS

Mediaplus Advertising
Camelia Iftimie
camelia@mediaplusadv.ro