Bait Advertising

Definitie Bait Advertising

O practica de advertising, acum ilegala in unele tari, in care bunurile atractive, la pret redus, care se afla in cantitate mica in stoc, sunt promovate pentru a atrage cumparatorii intr-un anumit magazin sau intr-un anumit punct de vanzare

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bait Advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bait Advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bait Advertising. Definitiile termenilor despre Bait Advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bait Advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bait Advertising.