Balanced Product Portfolio

Definitie Balanced Product Portfolio

O strategie de produs in care firma mentine o combinatie egala intre produsele noi, cele aflate in dezvoltare si cele mature. Vezi Product Life Cycle.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanced Product Portfolio? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanced Product Portfolio.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanced Product Portfolio. Definitiile termenilor despre Balanced Product Portfolio cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanced Product Portfolio, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanced Product Portfolio.