Balanced Scorecard

Definitie Balanced Scorecard

O tehnica care permite unei companii sa monitorizeze si sa managerieze performantele in legatura cu niste obiective specifice. Masuratorile se fac de obicei asupra performantelor financiare, valoarea clientului, procesele de afaceri interne, performanta de inovatie si performanta angajatilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanced Scorecard? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanced Scorecard.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanced Scorecard. Definitiile termenilor despre Balanced Scorecard cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanced Scorecard, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanced Scorecard.