balize    

Comunicate de presa si evenimente pe tema balize

 • balize. Balize de la Nibatrafic – Fara accidente in timpul lucrarilor!

  balize

  Bucuresti - 12 November 2015

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... balize din oferta ...     comunicatul de presa

 • balize. Siguranta in trafic cu Niba Logistic

  balize

  Bucuresti - 30 April 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  In ultimii ani traficul din Romania a devenit de-a dreptul infernal. Tocmai de aceea trebuie sa fii un sofer responsabil, sa respecti regulile de circulatie si sa te inarmezi cu mult calm si rabdare atunci cand doresti sa pleci undeva prin tara. Ades ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bucuresti , niba logistic , panouri antiorbire , balize , indicatoare rutiere

  Vezi toate comunicatele de presa despre balize

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul balize.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la balize. Informatiile despre balize cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul balize, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la balize, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.