Banca electronica

Definitie Banca electronica

Sistem de reglementare a platilor la distanta prin intermediul unei retele informatice (ghiseu electronic, retea de telecomunicatie, sistem de securizare a tranzactiilor etc). V. cyber-bank, plata electronica, bani electronici, telebanking.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca electronica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca electronica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca electronica. Definitiile termenilor despre Banca electronica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca electronica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca electronica.