Banca la domiciliu

Definitie Banca la domiciliu

Ansamblu de servicii bancare accesibile de la domiciliul clientilor, folosind mijloace telematice. Exemplu: serviciul Multicash, oferit de Banca Comerciala Romana - BCR, care permite obtinerea de informatii generale privind cursurile valutare, cotatii, obtinerea de informatii privind tranzactiile efectuate si extrasele de cont, crearea fisierului de plati ce va fi transmis bancii, introducerea de ordine de plata in lei si valuta s.a. Mobile banking: ansamblu de servicii bancare asigurate clientilor prin reteaua GSM (folosind telefonul mobil). Exemplu: serviciul SmartTel TM SMS, lansat in iulie 2000 de Banc Post si Banca Agricola pentru utilizatorii de telefonie mobila

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca la domiciliu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca la domiciliu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca la domiciliu. Definitiile termenilor despre Banca la domiciliu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca la domiciliu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca la domiciliu.