Poze Banci

 • Invitație la evenimentul pe teme imobiliare REAL ESTATE, QUO VADIS?

  Poza: Invitație la evenimentul pe teme imobiliare REAL ESTATE, QUO VADIS?

 • Treefantasy ne ajuta sa ne alegem masa perfecta pentru locuinta

  Poza: Treefantasy ne ajuta sa ne alegem masa perfecta pentru locuinta

 • Cele mai “active” banci din media autohtone

  Poza: Cele mai “active” banci din media autohtone

 • Profitabilitatea organizatiilor - drum controlat catre succes

  Poza: Profitabilitatea organizatiilor - drum controlat catre succes

 • Avocat COLTUC MARIUS organizeaza conferinta de presa ”Denominarea valutei dintr-un contract de credit: o realitate a anului 2015. Cum sa anulam clauzele abuzive din contractele de credit si leasing?”

  Poza: Avocat COLTUC MARIUS organizeaza conferinta de presa ”Denominarea valutei dintr-un contract de credit: o realitate a anului 2015. Cum sa anulam clauzele abuzive din contractele de credit si leasing?”

 • Banca Transilvania - “Cea mai cool bancă din România”

  Poza: Banca Transilvania - “Cea mai cool bancă din România”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul banci.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la banci. Pozele pe tema banci cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul banci, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la banci, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la banci.