Band-On

Definitie Band-On

Termen folosit pentru a descrie o revista mai mica, de obicei, care dezbate un singur subiect, ce se crede a fi de maxim interes pentru cititorii revistei-gazda de care este atasata. Ofera valoare adaugata cititorilor de vreme ce aceste suplimente sunt gratuite si acorda oportunitati de publicitate tintita pentru diferiti clienti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Band-On? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Band-On.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Band-On. Definitiile termenilor despre Band-On cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Band-On, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Band-On.