Bandwidth

Definitie Bandwidth

Gama de frecvente de pe o linie de transmisie sau canal. Cu cat este mai mare frecventa, cu atat este mai mare lungimea de unda si capacitatea de transfer de informatii a canalului. Pentru un canal digital, aceasta este de ordinal bitilor pe secunda sau BPS. Pentru un canal analog, aceasta depinde de tipul de modulatie folosit pentru a codifica datele. Lungimea de banda este folosita si ca simpla prescurtare pentru “Transmitere prin Internet” cu un sens general.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bandwidth? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bandwidth.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bandwidth. Definitiile termenilor despre Bandwidth cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bandwidth, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bandwidth.