Bani electronici

Definitie Bani electronici

Moneda electronica sistem de plata electronic, prin reteaua Internet - cyber-cash (via e-mail). O retea tip holding, prin intermediul careia se deruleaza tranzactii online include institutii financiare, magazine aderente la sistemul de plata prin card, companii care efectueaza comert prin Internet, alti clienti web, sisteme de autentificare si de securizare a tranzactiilor web, de verificare a identitatii, criptare s.a. Pentru un utilizator, moneda electronica reprezinta ansamblul de servicii asociate detinerii unui card de plastic - emis de o institutie financiara. V. cyber-bank, plata electronica, card bancar, mobile banking.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bani electronici? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bani electronici.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bani electronici. Definitiile termenilor despre Bani electronici cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bani electronici, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bani electronici.