Banner Impressions

Definitie Banner Impressions

In contextul Internetului, numarul interactiunilor cu banner-ul. Fiecare afisare se face cand un consumatr se duce pe un site si banner-ul apare pe pagina de web(vezi: Banner, Page Impressions).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banner Impressions? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banner Impressions.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banner Impressions. Definitiile termenilor despre Banner Impressions cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banner Impressions, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banner Impressions.