Banner Serving

Definitie Banner Serving

Sistemul unui al treilea server care distribuie bannere publicitare pe pagini web. Serverele pentru bannere contabilizeaza numarul de afisari si pot controla(folosind cookies) de cate ori un utilizator vede bannerul inainte ca acesta sa se schimbe. Serverele pentru bannere pot masura de asemenea rade de click si pot gasi chiar utilizatorii prin achizitionarile online ale produselor cumparate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banner Serving? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banner Serving.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banner Serving. Definitiile termenilor despre Banner Serving cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banner Serving, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banner Serving.