Banner

Definitie Banner

Banner – Un spatiu de publicitate de pe un web site. O data ce l-ai atins, duce utilizatorul pe site-ul advertiser-ului sau se afiseaza un mesaj promotional sau mai multa informatie. Banner-ele sunt cumparate in publicatiile electronice, in motoarele de cautare(pe categorii sau cuvinte de cautare), de obicei cun un pret garantat pe mia de afisari(vezi: Banner Impressions, Page Impressions, WWW, Web Site).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banner? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banner.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banner. Definitiile termenilor despre Banner cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banner, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banner.