Bar Code

Definitie Bar Code

Un aranjament de linii si spatii folosite ca un cod pentru a identifica un prdus dupa stil, marime, pret, calitate, cantitate etc. Codul, citit de un scanner, este folosit in luarea decizilor in marketing si asigura controlul stocului si ajusatrea nivelurilor de inventar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bar Code? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bar Code.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bar Code. Definitiile termenilor despre Bar Code cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bar Code, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bar Code.