Bargaining Power

Definitie Bargaining Power

Puterea sau influenta pe care o parte o are in ceea ce priveste negocierile capacitatea unei parti de a domina prin virtutea marimii sau pozitiei sale sau a unei combinatii intre personalitatea sa si tacticile de negociere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bargaining Power? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bargaining Power.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bargaining Power. Definitiile termenilor despre Bargaining Power cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bargaining Power, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bargaining Power.