Campania de discount pentru imobilele centrale a luat sfarsit

BUCURESTI - 9 octombrie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Campania de discount demarata in urma cu 2 saptamani de catre Europa Group, dezvoltatorii imobiliari raspunzatori de complexele rezidentiale City Center Residence si Brilliant Condominium din centrul capitalei, a luat sfarsit. Campania a constat in reduceri substantiale pentru imobilele centrale si asa cum s-au asteptat, investitorii lituanieni au inmanat cheile a 6 apartamente si 2 birouri noilor proprietari.

Campania de discount pentru imobilele centrale a luat sfarsit

Saptamana aceasta a luat sfarsit campania de reducere a preturilor apartamentelor si birourilor din complexele centrale City Center Residence, Carol Park si Dona Block, complexe din portofoliul dezvoltatorilor imobiliari de la Europa Group.

Fiecare imobil propus pentru aceasta campanie de discount, venita intr-un moment cu totul neasteptat - reducere de pana la 100,000 Euro la apartamente si de pana la 1001 Euro / mp la vanzarea spatiilor pentru birouri- este situat in complexe rezidentiale si comerciale situate in centrul Bucurestiului.

Locatii precum Piata Unirii, Piata Victoria, Parcul Carol si Parcul Tineretului din capitala sunt adesea cautate de catre locuitorii din Bucuresti, insa putine dintre acestea ajung sa fie achizitionate datorita preturilor ridicate pentru imobilele cu o locatie centrala.

Promotia propusa de conducerea Europa Group a venit in intampinarea doritorilor ca o solutie de facilitare a achizitionarii unui imobil in centru la un pret foarte avantajos. Drept urmare, Departamentul de vanzari Europa Group a anuntat ca au fost vandute 6 apartamente si 2 spatii de birouri .

Despre Baritchi Holding

Europa Group este o companie cu o ascensiune foarte rapida si prospera pe piata internationala, avand biroul central in Vilnius, Lituania. Fondata in anul 2000, Europa Group Investment activeaza in doua mari domenii: Franciza Hoteliera si Investitii si Dezvoltari Proiecte Imobiliare.

Europa Group:

Strada Episcop Chesarie Nr. 15
Bloc B, Parter, Bucuresti 4
Telefon: +40 21 319 17 99
office@egi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/baritchi-holding/campania-de-discount-pentru-imobilele-centrale-a-luat-sfarsit